Wat zeggen mijn klanten?

Sandra en ik werken nu een poosje samen. Ze neemt me technisch werk uit handen waaronder het beheer van mijn website en het bouwen van een e-mail funnel voor mijn succesvolle e-book ‘5 essentiële succesfactoren om je geld te laten groeien, zonder dat het ten koste gaat van je nachtrust. Sandra werkt gestructureerd en kent de techniek (of zoekt het uit) van MailBlue / ActiveCampaign. Fijn om daarover niet meer na te denken.

Sandra Klein Lenderink

financieel planner en registerexecuteur

Profielfoto Nico

Sandra heeft mij op een prettig wijze geholpen met het structuren en goed neerzetten van mijn funnels in ActiveCampaign. Sandra werkt gestructureerd en is zowel vakinhoudelijk als technisch zeer goed met ActiveCampaign.
Ik ben erg tevreden over de samenwerking, die mij ook weer nieuwe inzichten en handvatten heeft gegeven.
Sandra kan ik aanbevelen als een VA/ActiveCampaign expert en sparringpartner met veel kennis, gedrevenheid en enthousiasme.

Nico Waiboer

Linkedin trainer

Anneke profielfoto

Sandra heeft me enorm goed geholpen met het opzetten van de community in Huddle. Het is heel prettig om met Sandra samen te werken. Ze houdt je op de hoogte van de voortgang, denkt mee en komt met goede ideeën. Loop je tegen technische zaken aan? Blijft niet zelf aan rommelen. Ga gewoon naar Sandra.

Anneke van der Voort

No-nonsense LinkedIn expert voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening

Profielfoto Susan

Sandra is een topper - ze is snel, ze is duidelijk en ze voelt aan wat nodig is. Kortom: alles wat je van een technisch VA nodig hebt. En dan is het ook nog eens een heel leuk mens om mee te werken. Ik beveel Sandra van harte aan!

Susan Haveman

Fotografe

>