Stichting Babyspullen - Omdat elk kind recht heeft op een goede start ....

Voor Stichting Babyspullen heb ik, samen met een team van collega's, onder andere de online campagnes rondom Chateau Bijstand van SBS ingericht (februari - april 2022) en Radio 538 ingericht. Dit betekent het volledige donatieproces van inschrijving en donatie tot vastlegging van de donateurgegevens om deze later nieuwsbrieven en andere relevante informatie rondom de stichting te kunnen sturen.  

De stichting is, mede door de acties veel exposure gekregen en daardoor meer online publiek. Hiervoor onderhouden we de websites en bouwen een volledig nieuwe site om de doelgroep, vrijwilligers én nieuw publiek van de juiste informatie te voorzien en in te laten schrijven voor vacatures en het doen van donaties. 

Ook heb ik in Mailblue gezorgd voor efficient gebruik door goede basis inrichting, incl juiste technische koppeling met verschillende (WordPress) websites en hosting van de domeinen. 

Met Stichting Babyspullen willen we de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen. We zamelen landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken we via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.

Wil je zelf vrijwilliger worden voor de stichting, check de actuele vacaturelijst. Wil je Bestie worden? Dat juichen we natuurlijk zeer toe. 

Mockup logo Carine
  • Mailblue account basis ingericht
  • Meerdere donatiefunnels voor campagnes (Radio 538 en Chateau Bijstand
  • Nieuwe website bouwen
  • Bestaande websites onderhouden
  • Nieuwsbrieven voor vrijwilligers en donateurs
>