Ik ben Sandra, van Bureau Meessen!

Sandra houdt een selfiestick vast en kijkt glimlachend naar de camera

Nee, nee, ik ben niet zomaar een VA! Ik ben een technisch VA! Ik "doe" dus niet je administratie, ik houd je agenda en e-mail niet bij en ik regel ook geen goody bags!

Wat ik wel voor je doe? Ik zorg dat je e-mail marketing systeem (ActiveCampaign) op orde is ingericht, zodat je aan de voorkant er geld mee verdient en aan de achterkant niet het geld laat weglekken. Je krijgt efficient ingerichte funnels zonder teveel opsmuk en tierlantijntjes. Check de informatie onder de knop voor tips!

Doe ik alleen e-mailmarketing activiteiten in ActiveCampaign? Nee hoor, ik bouw de complete funnel voor je, van landingspagina (in Wordpress Divi, Elementor of Thrive Architect) tot en met de follow-up ná je webinar (WebinarGeek) of de toegang tot je online leeromgeving. Oh, die moet nog gebouwd worden? Die bouw ik graag voor je (in Learndash of Thrive Apprentice).

En heb je een nieuw systeem gekocht dat nog niet veel gebruikt wordt, zoals PlanADay of Octoa? Daar duik ik graag in en richt het naar wens voor je in. 

En wie ben ik persoonlijk?

Een sportgekke adoptiemoeder van een orca geboren in getogen in vakantiedorp Valkenburg. Dat ben ik dus, Sandra Meessen. Ik woon samen met mijn partner Rob alweer meer dan 20 jaar tot volle tevredenheid in Vinkeveen. We maken graag samen mooie reizen, met voorkeur voor Canada en USA. Over deze reizen schrijf ik altijd graag verslagen en maak er mooie boeken van. Dat is ook de link met de term "adoptiemoeder van een orca". Met deze symbolische adoptie van orca Levy helpen we natuur in en rond Vancouver Island te beschermen.

We bezoeken graag (rock)concerten, theater en gaan graag uit eten. Thuis kook ik graag, van Aziatisch tot Mexicaans. Ik lees veel, met name biografieën van (voormalig) topsporters en andere interessante mensen, ik kijk veel sport en documentaires. En hier is de link met de term "sportgekke".

Paragliden in Grindelwald

In de zomer van 2011 was ik samen met mijn man in  Grindelwald, Zwitserland. Het was prachtig weer en al dagenlang keek ik elke dag met grote ogen naar de paragliders die zwierig aan de strakblauwe hemel rondvlogen. Mijn man heeft me nog nooit zo verbaasd aangekeken als het moment dat ik zei "Zullen we morgenmiddag een rondje paragliden?" Zo'n voorstel was hij van mij niet gewend! Ik ben helemaal geen thrillseeker, wel heel nieuwsgierig en wil van alles meemaken, dus ik zag mijn kans schoon. Ik heb een half uur met de bescherming van instructeur Alain direct achter me door de lucht gevlogen, boven Grindelwald en Lauterbrunnen, vlak langs de Eiger. Ik vond het fantastisch! Vliegen als een vogel! Wat was ik ook blij toen ik weer met beide voetjes op de grond stond. Dit was een onvergetelijke ervaring.

Sandra wijst met haar rechterhand naar een onzichtbare whiteboard

Wat zeggen mijn klanten?

Sandra en ik werken nu een poosje samen. Ze neemt me technisch werk uit handen waaronder het beheer van mijn website en het bouwen van een e-mail funnel voor mijn succesvolle e-book ‘5 essentiële succesfactoren om je geld te laten groeien, zonder dat het ten koste gaat van je nachtrust. Sandra werkt gestructureerd en kent de techniek (of zoekt het uit) van MailBlue / ActiveCampaign. Fijn om daarover niet meer na te denken.

Sandra Klein Lenderink

financieel planner en registerexecuteur

Profielfoto Nico

Sandra heeft mij op een prettig wijze geholpen met het structuren en goed neerzetten van mijn funnels in ActiveCampaign. Sandra werkt gestructureerd en is zowel vakinhoudelijk als technisch zeer goed met ActiveCampaign.
Ik ben erg tevreden over de samenwerking, die mij ook weer nieuwe inzichten en handvatten heeft gegeven.
Sandra kan ik aanbevelen als een VA/ActiveCampaign expert en sparringpartner met veel kennis, gedrevenheid en enthousiasme.

Nico Waiboer

Linkedin trainer

Anneke profielfoto

Sandra heeft me enorm goed geholpen met het opzetten van de community in Huddle. Het is heel prettig om met Sandra samen te werken. Ze houdt je op de hoogte van de voortgang, denkt mee en komt met goede ideeën. Loop je tegen technische zaken aan? Blijft niet zelf aan rommelen. Ga gewoon naar Sandra.

Anneke van der Voort

No-nonsense LinkedIn expert voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening

Profielfoto Susan

Sandra is een topper - ze is snel, ze is duidelijk en ze voelt aan wat nodig is. Kortom: alles wat je van een technisch VA nodig hebt. En dan is het ook nog eens een heel leuk mens om mee te werken. Ik beveel Sandra van harte aan!

Susan Haveman

Fotografe

Waar het bij Bureau Meessen over gaat? "De klik"

Sinds mijn start als VA heb ik meerdere klanten mogen helpen met hun e-mail marketing en het aanbrengen van structuur en overzicht in wat ze nodig hebben rondom e-mail marketing. Mijn klanten zijn voornamelijk coaches en trainers, van business coaches tot therapeuten.

Wat ik het belangrijkste vind aan werken voor en vooral met een klant, is "de klik", die is voor mij belangrijk. Klikken we persoonlijk? Kunnen we open zijn tegen en met elkaar? Kan gezegd worden wat nodig is zonder "sierlijke verpakking"? 

Willen we samen verder groeien? Jij met jouw business, ik met mijn business en sowieso persoonlijk groeien. Van deze samenwerkingen krijg ik energie en geef ik ook met liefde energie.


Wat je bij die energie krijgt is een nieuwsgierige leergierige enthousiaste empatische gedisciplineerde en gestructureerd werkende sparringpartner die graag met je meedenkt over je business, kritisch vragen stelt, alternatieven voorstelt en samen met jou de schouders er onder zet. 

Via 25 jaar ICT naar (technisch) VA

Hoi,

Ik ben  Sandra,

Na 25 jaar in verschillende ICT functies bij twee grote multinationals, voelde het als het moment om een nieuwe weg in te slaan. Van werknemer naar zelfstandig ondernemerschap, net toen Corona de kop op stak in Nederland. Wat een uitdaging was dat!

Niet de gemiddelde VA

Ondanks dat het verlangen naar een totaal nieuwe weg, me eerst deed besluiten NIET het pad van technisch VA op te gaan, kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan. En werk ik nu als technisch VA voor verschillende klanten en zorg ik dat zij geen zorgen hebben over de inrichting van hun e-mail marketing systeem. Ik bied ook transparant overzicht in koppelingen met website en eventueel leeromgeving, webshop of webinar-omgeving beschikbaar is, zodat dit voor de ondernemer altijd klip en klaar duidelijk is.

Warme jas

Zoals gezegd, heb ik een kleine 25 jaar bij twee grote bedrijven in diverse IT en direct IT gerelateerde functies gewerkt. Het werk gaf mij geen voldoening en energie meer, ik kon mijn kwaliteiten er niet meer in kwijt.

Tijd voor verandering

Daarom ben ik in juni 2020 als Virtueel Assistent en zelfstandig ondernemer begonnen. Dat klinkt als een hele grote switch en stap. Voor de stap van “in loondienst werken” naar “zelfstandig ondernemer”, klopt dat wel. Voor de werkzaamheden van een Virtueel Assistent valt het mee. De werkzaamheden van technisch VA zitten mij als gegoten! Dat is in al die jaren van loondienst en ook in verschillende vrijwilligerswerk rollen wel gebleken. Check voor gedetailleerde informatie over mijn verschillende functies mijn LinkedIn profiel.

"De klik"

Sinds mijn start als VA heb ik meerdere klanten mogen helpen met hun e-mail marketing en het aanbrengen van structuur en overzicht in wat ze nodig hebben rondom e-mail marketing. Mijn klanten zijn voornamelijk coaches en trainers, van business coaches tot therapeuten.

Wat ik het belangrijkste vind aan werken voor en vooral met een klant, is "de klik", die is voor mij belangrijk. Klikken we persoonlijk? Kunnen we open zijn tegen en met elkaar? Kan gezegd worden wat nodig is zonder "sierlijke verpakking"? Willen we samen verder groeien? Jij met jouw business, ik met mijn business en sowieso persoonlijk groeien. Van deze samenwerkingen krijg ik energie en geef ik ook met liefde energie. 

Wat je bij die energie krijgt is een nieuwsgierige leergierige enthousiaste empatische gedisciplineerde en gestructureerd werkende sparringpartner die graag met je meedenkt over je business, kritisch vragen stelt, alternatieven voorstelt en samen met jou de schouders er onder zet. 

En ik persoonlijk?

En wie ben ik persoonlijk dan ben als ik niet aan het VA'en ben? Dan ben ik net zo nieuwsgierig, naar "hoe het werkt", naar de mens en het verhaal. Samen met manlief maak ik graag mooie reizen, met grote voorkeur voor Canada en USA, de natuur in, genieten van alle moois wat de wereld ons biedt. Theaters bezoeken, met voorkeur voor cabaret, musea bezoeken met voorkeur voor fotografie en menselijke verhalen, concerten met voorkeur voor rockmuziek en uit eten gaan met voorkeur voor heel lekker eten! 

Ik kan enorm genieten van op een terrasje zitten met een Latte Macchiato en "mensen kijken" of een heerlijk boek lezen. Mijn allergrootste hobby is sport volgen, van wielrennen tot skiën, van Formule 1 tot biatlon en voetbal. Races, koersen, wedstrijden, voorbeschouwingen, na-gebabbel, podcasts (Live Slow Ride Fast van oud-wielrenner Laurens ten Dam is dik favoriet), ik kijk en luister er naar. Bundels met sportcolumns van Thijs Zonneveld of Mart Smeets? Ik verslind ze. Biografieën van topatleten? Kasten vol heb ik en alles gelezen. Herken hier ook de nieuwsgierigheid naar de mens en het verhaal. 

Dat slaat een leuk bruggetje naar de zomer van 2020, waarin de passie voor schrijven en sport elkaar weer vonden en ik mijn eerste boek gepubliceerd heb: "Mijn fascinatie voor sporthelden". Ook sportgek en benieuwd naar mijn fascinatie?

Ga nu aan de slag met deze tips voor jouw ActiveCampaign !

Laat me jou begeleiden naar orde in je ActiveCampaign systeem, zodat je er efficiënt en effectief gebruik van maakt.

>