SPAM CHECK

Belandt jouw mail in de SPAM box van je contacten?

 • Stuur je geregeld nieuwsbrieven naar je contacten?
 • Bied je een gratis weggever aan met een KLT funnel er achter?
 • Verkoop je online training, masterclasses of webinars ?
 • Merk je dat de openingsrate laag is  en lage CTR (Click Through Rate)?
 • Of ervaar je al problemen bij het verzenden van je mails uit je ActiveCampaign/Mailblue?

De SPAM check

Tijdens deze check kijk ik naar de technische inrichting van je ActiveCampaign/Mailblue account:

 • Is je account correct aan je domein gekoppeld?
 • Wat is de kwaliteit van je bestaande contactenlijst?
 • Hoe is de technische inrichting overall?
 • Geeft je content (direct) aanleiding tot meer SPAM?

Je krijgt van mij verbetervoorstellen om je accpunt technisch beter in te richten en je content aan te passen. 

Groot voordeel 01

Door goed gekoppeld account aan je domein ben je betrouwbare en herkenbare verzender! 

Groot voordeel 02

Door gebruik van logisch verzendend e-mail adres herkent je ontvanger je!

Groot voordeel 03

Door een schone contactenlijst stuur je je e-mails alleen naar relevante contacten.

Groot voordeel 04

Door relevante content bereik je je doelgroep ook daadwerkelijk. 

Wat zit er in de SPAM check?

Op basis van mijn analyse van je ActiveCampaign of Mailblue account geef ik je verbetervoorstellen die je kan uitvoeren om je mails minder in de SPAM van je contacten te laten belanden. 

Onderdeel 1

Correcte koppeling van je ActiveCampaign / Mailblue account aan je domein. 

Onderdeel 2

Correcte en herkenbare afzender vanuit je ActiveCampaign / Mailblue account. 

Onderdeel 3

Schone contactenlijst en tips hoe dit zo te houden. 

Over jouw expert

Hoi,

Ik ben  Sandra Meessen

Door mijn gestructureerde manier van werken en kennis van ActiveCampaign (en Mailblue) krijg je bij mij niet alleen een efficient ingericht e-mail marketing systeem, maar ook effectieve funnels om je Know, Like, Trust bij je leads op te bouwen.  Door mijn technische achtergrond kijk ik met meer aandacht naar de "achterkant" van je account. Prachtige relevante content is belangrijk, maar helaas niet zaligmakend. 


En besides that, ben ik een prima sparringpartner om je plannen en ideeen mee te bespreken waar ik overzicht, structuur en focus in aan breng. 


En besides that, ben ik een vrolijke, optimistische, nieuwsgierige, enthousiaste wereldburger die graag met manlief mooie reizen maakt, graag cabaretvoorstellingen en rockconcerten bezoekt, graag kookt en nog liever eet (zeker ook buitenshuis), biografieën en reisverhalen verslind (op papier, geen e-reader, ik wil het boek ruiken en de bladzijden voelen) en bovenal een grote sportgek is. Wielrennen, Formule 1, wintersport, de wedstrijden met bijbehorende voorbeschouwingen en nagebabbel, statistieken en verhalen. Ik krijg er geen genoeg van en heb inmiddels een boek geschreven "Mijn fascinatie voor sporthelden". 

Wat cliënten zeggen over mij, Sandra Meessen

Monique profielfoto


Wat moet ik nog zonder Sandra?
Al een tijdje was ik op zoek naar een (technische) VA die me kon helpen bij de overstap naar ActiveCampain, het inrichten van marketingfunnels en de automatisering van het verkoopproces van mijn trainingen, workshops en coachingssessies op mijn website.

Via via kwam ik bij Sandra terecht en ze heeft me fantastisch geholpen. Onlangs hebben we een eerste project afgerond en ik ben super tevreden. Sandra heeft verstand van zaken, denkt mee en neemt initiatief, werkt snel en efficiënt, ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Kortom, alles wat je verwacht van een VA. Daarbij is Sandra een fijn en gezellig mens.
We zijn net gestart met een volgend project. Ik verheug me op de voortzetting van de samenwerking en zou niet weten wat ik nog zonder Sandra zou moeten!


Monique Meulemans Spreker, coach en trainer ouderverstoting

Profielfoto Bianca Rexwinkel


Ik leerde Sandra kennen via haar post op facebook. Zij beantwoordt vaak de vragen van ondernemers die vastlopen bij technische handelingen op hun website of bijvoorbeeld e-mail funnel.

 Zelf wilde ik mijn e-mail lijst gaan opzetten door een e- boek te lanceren en een masterclass online geven en verkopen.  Daar horen landingspagina's bij op de website en bijbehorende funnel.

 Voor mij zijn dit zaken waar ik geen verstand van heb. Uiteraard kan ik mijzelf daarin verdiepen maar dan kan ik in de tussentijd mijn klanten niet helpen. Verder geeft het stress als je zaken moet doen waar je geen energie van krijgt.  

 

Sandra heeft alle technische zaken achter de schermen voor mij geregeld. Zij maakte voor mij een soort stappenplan zodat ik per actie wist wat ik moest doen. Mij gaf dit overzicht en rust.

Het fijne is dat door haar ervaring zij exact weet wat er moet gebeuren en in welke volgorde.

 

Een eigen bedrijf is meer dan alleen klanten helpen. Er schuilt en hele wereld achter waar je als je start geen weet van hebt. Het is dan fijn om iemand te hebben die je daarbij kan helpen.

 

Sandra is vrolijk, heeft een no nonsens mentaliteit en weet van aanpakken. Voor mijn volgende opdracht weet ik Sandra zeker te vinden. 


Bianca Rexwinkel - kleur- en stylecoach voor de ondernemende 50+ vrouw

Sander Wielemaker profielfoto


Als VA heeft Sandra mij enorm geholpen met het organiseren en structureren van werkzaamheden. Wanneer je als coach of trainer iemand zoekt die jou helpt met het optuigen van je online marketing, dan heb je met Sandra de juiste partner gevonden. Ze kent de technische mogelijkheden en kan je dan ook prima adviseren op het gebied van tools en software en deze voor je implementeren zodat je marketing als een geoliede machine loopt.


Sander Wielemaker - Online business en funnel expert

Je eenmalige investering in SPAM check ActiveCampaign / Mailblue

SPAM Check activecampaign / mailblue

 • Concrete verbetervoorstellen om je mails minder in de SPAM van je contacten te laten bezorgen:
 • Contactenlijst van goede kwaliteit
 • Goed gekoppeld account
 • Logische verzender
>