Wij zijn Bureau Meessen!

Nee, nee, ik ben niet zomaar een VA! Ik ben een technisch VA!

Ik "doe" dus niet je administratie, ik houd je agenda en e-mail niet bij en ik regel ook geen goody bags!

Wat ik wel voor je doe? Ik zorg dat je e-mail marketing systeem op orde is ingericht, zodat je aan de voorkant er geld mee verdient en aan de achterkant niet het geld laat weglekken. Je krijgt efficient ingerichte funnels zonder teveel opsmuk en tierlantijntjes. Check de informatie onder de knop voor tips!

Wat zeggen mijn klanten?

Sandra en ik werken nu een poosje samen. Ze neemt me technisch werk uit handen waaronder het beheer van mijn website en het bouwen van een e-mail funnel voor mijn succesvolle e-book ‘5 essentiële succesfactoren om je geld te laten groeien, zonder dat het ten koste gaat van je nachtrust. Sandra werkt gestructureerd en kent de techniek (of zoekt het uit) van MailBlue / ActiveCampaign. Fijn om daarover niet meer na te denken.

Sandra Klein Lenderink

financieel planner en registerexecuteur

Ik ben erg blij met Sandra's hulp! Sandra heeft voor mij het materiaal van mijn programma “Meer tijd en meer balans in 6 weken” gereviewd. Zij heeft er niet alleen nog wat typo's uit gehaald waar ik zelf blind voor was geworden. Zij heeft mij ook nog nuttige schrijftips gegeven hoe de boodschap beter over te brengen en het nog vlotter leesbaar te maken. Daarbij heeft zij zich uitstekend in mijn schrijfstijl ingeleefd zodat ik het gevoel had dat de teksten nog steeds echt van mij waren. En ook de manier waarop Sandra feedback geeft, vind ik erg prettig.

Kirsten Burg - Lehmkuhl

tijd & geld coach

Sandra heeft mij enorm geholpen bij transitie van mijn vorige bedrijf naar mijn huidige. Ik wilde dat so netjes en volledig afronden en had de tijd er niet voor. Zij heeft mij enorm geholpen hierin met mails, funnels, ez. Ik ben enorm dankbaar met haar inzet en mee of zal ik zeggen 'voor' mij te kunnen denken en mijn toon te pakken in het mail verkeer zonder al te veel hulp van mijn kant.

Carol Williams

holistic business and relationship coach for women

Sandra is een leuke spontane dame die weet wat ze wil en ook gaat voor het einddoel. Ze zal eerder te veel voor je doen dan te weinig. Haar kennis groot en haar bescheidenheid klein. Een echte topper!

Nicole Bunschoten

VA Opleider en life coach

Waar het bij Bureau Meessen over gaat? "De klik"

Sinds mijn start als VA heb ik meerdere klanten mogen helpen met hun e-mail marketing en het aanbrengen van structuur en overzicht in wat ze nodig hebben rondom e-mail marketing. Mijn klanten zijn voornamelijk coaches en trainers, van business coaches tot therapeuten.

Wat ik het belangrijkste vind aan werken voor en vooral met een klant, is "de klik", die is voor mij belangrijk. Klikken we persoonlijk? Kunnen we open zijn tegen en met elkaar? Kan gezegd worden wat nodig is zonder "sierlijke verpakking"? 

Willen we samen verder groeien? Jij met jouw business, ik met mijn business en sowieso persoonlijk groeien. Van deze samenwerkingen krijg ik energie en geef ik ook met liefde energie.


Wat je bij die energie krijgt is een nieuwsgierige leergierige enthousiaste empatische gedisciplineerde en gestructureerd werkende sparringpartner die graag met je meedenkt over je business, kritisch vragen stelt, alternatieven voorstelt en samen met jou de schouders er onder zet. 

Via 25 jaar ICT naar VA

Hoi,

Ik ben  Sandra,

Na 25 jaar in verschillende ICT functies bij twee grote multinationals, voelde het als het moment om een nieuwe weg in te slaan. Van werknemer naar zelfstandig ondernemerschap, net toen Corona de kop op stak in Nederland. Wat een uitdaging was dat!

Niet de gemiddelde VA

Ondanks dat het verlangen naar een totaal nieuwe weg, me eerst deed besluiten NIET het pad van technisch VA op te gaan, kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan. En werk ik nu als technisch VA voor verschillende klanten en zorg ik dat zij geen zorgen hebben over de inrichting van hun e-mail marketing systeem. Ik bied ook transparant overzicht in koppelingen met website en eventueel leeromgeving, webshop of webinaromgeving beschikbaar is, zodat dit voor de ondernemer altijd klip en klaar duidelijk is.

Warme jas

Zoals gezegd, heb ik een kleine 25 jaar bij twee grote bedrijven in diverse IT en direct IT gerelateerde functies gewerkt. Het werk gaf mij geen voldoening en energie meer, ik kon mijn kwaliteiten er niet meer in kwijt. Tijd voor verandering! Daarom ben ik in juni 2020 als Virtueel Assistent en zelfstandig ondernemer begonnen. Dat klinkt als een hele grote switch en stap. Voor de stap van “in loondienst werken” naar “zelfstandig ondernemer”, klopt dat wel. Voor de werkzaamheden van een Virtueel Assistent valt het mee. De werkzaamheden van technisch VA zitten mij als gegoten! Dat is in al die jaren van loondienst en ook in verschillende vrijwilligerswerk rollen wel gebleken. Check voor gedetailleerde informatie over mijn verschillende functies mijn LinkedIn profiel.

"De klik"

Sinds mijn start als VA heb ik meerdere klanten mogen helpen met hun e-mail marketing en het aanbrengen van structuur en overzicht in wat ze nodig hebben rondom e-mail marketing. Mijn klanten zijn voornamelijk coaches en trainers, van business coaches tot therapeuten.

Wat ik het belangrijkste vind aan werken voor en vooral met een klant, is "de klik", die is voor mij belangrijk. Klikken we persoonlijk? Kunnen we open zijn tegen en met elkaar? Kan gezegd worden wat nodig is zonder "sierlijke verpakking"? Willen we samen verder groeien? Jij met jouw business, ik met mijn business en sowieso persoonlijk groeien. Van deze samenwerkingen krijg ik energie en geef ik ook met liefde energie. 

Wat je bij die energie krijgt is een nieuwsgierige leergierige enthousiaste empatische gedisciplineerde en gestructureerd werkende sparringpartner die graag met je meedenkt over je business, kritisch vragen stelt, alternatieven voorstelt en samen met jou de schouders er onder zet. 

En ik persoonlijk?

En wie ben ik persoonlijk dan ben als ik niet aan het VA'en ben? Net zo nieuwsgierig, naar "hoe het werkt", naar de mens en het verhaal. Samen met manlief maak ik graag mooie reizen, met grote voorkeur voor Canada en USA, de natuur in, genieten van alle moois wat de wereld ons biedt. Theaters bezoeken, met voorkeur voor cabaret, musea bezoeken met voorkeur voor fotografie en menselijke verhaen, concerten met voorkeur voor rockmuziek en uit eten gaan met voorkeur voor heel lekker eten! 

Ik kan enorm genieten van op een terrasje zitten met een Latte Macchiato en "mensen kijken" of een heerlijk boek lezen. Mijn allergrootste hobby is sportvolgen, van wielrennen tot skiën, van Formule 1 tot biatlon en voetbal. Races, koersen, wedstrijden, voorbeschouwingen, nagebabbel, podcasts (Live Slow Ride Fast van oudwielrenner Laurens ten Dam is dik favoriet), ik kijk en luister er naar. Bundels met sportcolumns van Thijs Zonneveld of Mart Smeets? Ik verslind ze. Biografieën van topatleten? Kastenvol heb ik en alles gelezen. Herken hier ook de nieuwsgierigheid naar de mens en het verhaal. 

Dat slaat een leuk bruggetje naar de zomer van 2020, waarin de passie voor schrijven en sport elkaar weer vonden en ik mijn eerste boek gepubliceerd heb: "Mijn fascinatie voor sporthelden". Ook sportgek en benieuwd naar mijn fascinatie?

Ga nu aan de slag met deze tips voor jouw ActiveCampaign !

Laat me jouw begeleiden naar orde in je ActiveCampaign systeem, zodat je er efficient en effectief gebruik van maakt.

>