Komt je dit bekend voor?

 • Je wilt je kostbare tijd weer aan je klanten besteden in plaats van aan technische “dingetjes”.
 • Je wilt groeien met je online business! Meer klanten bereiken met je nieuwe aanbod.
 • Je werkt hard en veel, en toch te weinig ruimte om iets extra’s te doen voor je bestaande klanten of om nieuwe klanten te vinden.
 • Je wil “slimmer” gaan ondernemen. Dat is beter voor de groei van je bedrijf en je krijgt er ook nog eens extra tijd door om iets leuks voor je zelf te gaan doen. Een uurtje extra sporten, met je kinderen naar de speeltuin, eens gewoon lekker op een terrasje in het zonnetje met een hapje en drankje.
 • Heb je je online programma al volledig uitgewerkt? In je hoofd of op papier? Alleen geen idee hoe het gestructureerd online te krijgen? 

Als je nu hard JA knikt met je hoofd, wordt het tijd om actie te ondernemen.

 • Zet dat online programma dat al maanden in je hoofd zit om in een eigen (Learndash) online leeromgeving, zodat je dat aan je klanten kan verkopen.
 • Zet NU je eigen expertise in om online nog meer mensen te helpen en impact te maken. En door een efficiënt ingerichte online business kun je onbeperkt groeien met jouw bedrijf!

Je hebt een academie nodig.

Je wilt impact maken met jouw expertise en deze daarom in een online programma aan je klanten aanbieden. Daarom heb je een  academie nodig, gebouwd in een stabiel en betrouwbaar systeem, zoals Learndash. Hiermee kunnen mensen in een veilige en beveiligde omgeving inloggen en je programma volgen. 

De academie wordt gekoppeld aan je website en met een gedegen verkoop- en betalingsproces kunnen geinteresseerden zich aanmelden en je programma kopen. Ze krijgen na betaling ook netjes een PDF factuur in hun mailbox. 

Dit geheel is een complex technisch proces dat aandacht vraagt om goed in te richten en stabiel te laten werken. 

Learndash (evt met WP Fusion)

Je hebt al een WordPress website en je wilt je programma online verkopen. Dat kan!

Learndash is een plugin die je ideaal in je WordPress website kunt integreren en daarna je academie inrichten en je programma opbouwen. Dit is een voordelige en betrouwbare manier om je eigen leeromgeving te bouwen. 

Gecombineerd met WP Fusion heb je een beveiligde academie waarin alleen geautoriseerde personen toegang tot de content krijgen. Bovendien zorgt WP Fusion voor een directe en overzichtelijke koppeling met je ActiveCampaign e-mail marketing systeem, zodat je daarin overzicht hebt wie hoever is met het programma en je daarop kunt anticiperen met gerichte e-mails.

Learndash / WP fusion

Academie framework (dat je zelf kunt vullen) 

897,00

 • Ik bouw het technische framework voor je academie, jij plaatst zelf je content er in, zoals werkboeken, teksten, afbeeldingen, video's. 
 • Ik installeer Learndash en WP Fusion in je WordPress website en zorg dat deze correct gekoppeld zijn met WooCommerce en Mollie voor het verkoop- en betalingsproces en ActiveCampaign voor de e-mail marketing. 
 • Je online academie wordt in jouw huisstijl opgemaakt.
 • Het technisch framework voor je programma bestaat uit 2 modules van ieder 2 lessen, waarin je content kunt plaatsen.
 • De omgeving is verkoopklaar, je dient alleen zelf de content erin te zetten, zoals de video’s, werkboeken en o.a. de teksten.

Bonussen

 • Instructie's hoe je content gemakkelijk zelf in de academie te zetten.
 • Check in je ActiveCampaign (of Mailblue) account op SPAM gevoeligheid en inrichting van het engagement tagging proces om inactieve leads te monitoren. 
>